Kontaktirajte nas

U autoškoli Rubikon možete kombinirati jutarnji i poslijepodnevni termin predavanja, ovisno o vašim obvezama. Predavanja se održavaju lokaciji u samom centru grada u Savskoj cesti 19 ( na uglu Savske/Vodnikove)

PSP (Prometni propisi i sigurnosna pravila)

Predavanja iz PSP-a (prometnih i sigurnosnih pravila) počinju svakog utorka u mjesecu i traju dva tjedna (10 radnih dana) nakon čega možete pristupiti polaganju ispita iz PPSP-a.

Kroz dva tjedna predavanja možete kombinirati jutarnje i popodnevne termine. Za točno vrijeme predavanja, molimo da nas kontaktirate.

Svi naši predavači su visoko kvalificirani kadrovi ovlašteni od Ministarsta prosvjete i HAK-a za obavljanje ove specifične i zahtjevne djelatnosti. Vjerujemo da će vam svoje stručno znanje prenijeti na vrlo pristupačan i efikasan način koji će vam omogućiti u što kraćem vremenskom periodu sticanje znanja potrebnih za dobivanje vozačke dozvole.

Naše učionice su opremljne sa svim sredstvima neophodnim za sticanje znanja iz teoretskog dijela tečaja. Radimo u potpuno novom i klimatiziranom prostoru.